+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Extol Inn hotel Reviews

Hotel ratings

80%
Very good

by 55 reviews

  • Staff

    90%
  • Cleanliness

    82%
  • Equipment

    80%
  • Comfort

    72%
  • Value for money

    73%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Lucie

mature couple, 18.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
84%
  • Perfektní služby personálu, v hotelu nebyl žádný hluk, výtah nebyl slyšet. Snídaně byla perfektní, výběr jak ze studeného tak z teplého jídla.

  • Pouze bych doporučila menší vychytávku na ranní snídani, pořídit male "popelníčky" na odpadky ze snídaně.

Anonym

single traveler, 10.6.2016

Čeština

  • Overall rating
76%

(without text rating)

Anonym

single traveler, 6.12.2015

Čeština

  • Overall rating
80%

(without text rating)

Anonym

single traveler, 5.12.2015

Čeština

  • Overall rating
76%
  • Líbí se mi ochota a přístup personálu.

Miroslav Tregler

mature couple, 16.9.2015

Čeština

  • Overall rating
78%

(without text rating)

Jitřenka Kuboňová

single traveler, 30.8.2015

Čeština

  • Overall rating
96%
  • Výborná snídaně, nápomocný obsluhující personál. Na pokoji čisto.

  • Nelíbí se mi používání vstupních karet, lepší byl klíč, nechal se na recepci. Kartu jsem stále hledala, na dveřích v pokoji není žádný prostor, kam ji uložit, když jsem uvnitř atd. Na pokoji byl večer neustálý hluk, nějaké hučení, nepodařilo se mi zjistit, zda je to hluk výtahu nebo něco venku.

Miroslav

single traveler, 28.7.2015

Čeština

  • Overall rating
96%
  • Spokojeni

Marie Hofmannová

mature couple, 31.5.2015

Čeština

  • Overall rating
52%
  • Snidane byly dost chude. 2druhy zapecenych testovin k snidani, Jako vazne??? nejhorsi vyber snidane, co jsem videla. Dale spa- cenu uvadite na hod, ale uz jste zapomeli dopsat hod/ os. To je veliky rozdil.

Radek

mature couple, 14.12.2014

Čeština

  • Overall rating
50%
  • Příjemně vybavený pokoj, dostupnost MHD - centrum.

  • Hluk a ne ten z ulice.Pokoj kategorie Luxurious a přesto nás obtěžoval hluk a to buď výtahu nebo odvětrávání z koupelen jiných pokojů. Neřeším očasné kroky na chodbě od jiných hostů. Jídlo v restauraci také nic moc, plusové body pouze káva.

Anonym

family with older children, 26.10.2014

Čeština

  • Overall rating
90%

(without text rating)

Anonym

single traveler, 20.9.2014

Čeština

  • Overall rating
74%
  • Výtečně zorgaizovaná snídaně...

  • Dle mého názoru by mělo být pro hosty hostelu parkoviště zdarma...

Helena

single traveler, 21.8.2014

Čeština

  • Overall rating
100%

(without text rating)

Kančiová Lucie

young couple, 9.7.2014

karlovy Vary Česká republika

  • Overall rating
60%
  • recepci hodnotím kladně

  • čistota pokoje hodnotím záporně prach nad postelí,svítila jen jedna žárovka,byly neumyté skleničky v koupelně ale jinak dobré.

Rodoljub Rajkov

single traveler, 2.6.2014

Čeština

  • Overall rating
96%
  • Affordable prices, parking lot

Anonym

mature couple, 17.5.2014

Čeština

  • Overall rating
42%

(without text rating)

- Ninkasi, pan Maurizio

single traveler, 25.2.2014

English

  • Overall rating
88%

(without text rating)

David

single traveler, 2.10.2013

Čeština

  • Overall rating
84%
  • - výbava a služby basic je za stanovenu cenu odpovídající - na rozdíl od třídy economy byla koupelna naprosto v pořádku (vše fungovalo a nebylo zašlé, popraskané)

  • - pokoj byl vedle výtahu, večer byl celkem slyšet - na snídani mi chyběly míchané vejce, jinak vše OK

Anonym

single traveler, 23.9.2013

Čeština

  • Overall rating
78%
  • Výborná byla možnost parkování přímo ve dvoře hotelu i s větším autem - dodávkou.

Anonym

young couple, 8.9.2013

Čeština

  • Overall rating
76%
  • Dobrá cena a docela blízko centru.

  • Dali nám neuklizený pokoj, po zmínce o tom uklidili ale koupelnu zas ne. Byla tam samá špína a vlasy. Dávejte pozor, možná pořad jsou tam :)

Petr

mature couple, 1.9.2013

Čeština

  • Overall rating
70%
  • Pokoj byl rezervován dle požadavků - nekuřácký, mimo dosah hluku strojovny výtahu..Určitě bych hotel použil při opětovné návštěvě Prahy na ubytování. Dobrá dostupnost centra města.

  • Na pokoji chyběli ručníky, na vyžádání jsme je obdrželi na recepci s omluvou./stane se/

David

single traveler, 31.7.2013

Čeština

  • Overall rating
76%
  • - chybějící wifi v základním ubytování

WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.